Τσιμπίδα MIG/MAG ERGOPLUS 15 Trafimet

Από: 83,87

Τσιμπίδα MIG/MAG ERGOPLUS 15 αερόψυκτη εώς 
Made in Italy by TRAFIMET

Η πολύ γνωστή τσιμπίδα ERGOPLUS MIG έχει ενημερωθεί σε νέα πρότυπα. Εκτός από τη νέα εργονομική σχεδίαση, σημαντικές βελτιώσεις έχουν γίνει στην απόδοση συγκόλλησης του πιστολιού ERGOPLUS MIG.

 

Εργονομία
Η λαβή της νέας ERGOPLUS είναι κατασκευασμένη από δύο εξαρτήματα, καουτσούκ και πλαστικό. Οι υφές από καουτσούκ βρίσκονται στο επάνω και στο κάτω μέρος των επιφανειών της λαβής, όπου το ανθρώπινο χέρι πρέπει να κρατά τη λαβή φυσικά και με ακρίβεια. Η φυσική θέση του ανθρώπινου χεριού – ένα τριγωνικό σχήμα σε δύο κατευθύνσεις – ήταν η κύρια αρχή στο σχεδιασμό της λαβής ERGOPLUS από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

Στήριγμα κάμψης
Η ERGOPLUS παρέχει δύο διαφορετικούς εργονομικά σχεδιασμένους τύπους στήριξης κάμψης. ένα για υδρόψυκτα και ένα για αερόψυκτα μοντέλα.
Ο διπλός σφαιρικός σύνδεσμος που χρησιμοποιείται με τους υδρόψυκτους τσιμπίδες, κάνει τις κινήσεις του τσιμπίδας απεριόριστες και διατηρεί ολόκληρο το προϊόν σε τέλεια ισορροπία. Στις εκδόσεις της αερόψυκτης τσιμπίδας υπάρχει ένα έξυπνα σχεδιασμένο πλαστικό στήριγμα κάμψης ελατηρίου. Η λύση πλαστικού ελατηρίου στηρίζει το καλώδιο και με λιγότερη δύναμη προς τα κάτω, πετύχαμε καλύτερη ισορροπία στη λαβή.

Ευχρηστία
Με νέα εύκαμπτα υλικά και ενημερωμένη υποστήριξη κάμψης, η τσιμπίδα ERGOPLUS είναι εύκολη και άνετη στον χειρισμό σε κάθε κατάσταση συγκόλλησης.
Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά στον εργονομικό σχεδιασμό της ERGOPLUS είναι η αποσπώμενη λαβή πιστολιού. Κατά τη συγκόλληση χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή λαβή, οι μύες των ώμων και του αγκώνα των συγκολλητών βρίσκονται υπό τη συνεχή πίεση του φόρτου εργασίας. Με τη λαβή του πιστολιού, η θέση του ώμου και του αγκώνα είναι εντελώς διαφορετική και το φορτίο μυϊκής δύναμης είναι 25–64% χαμηλότερο ανάλογα με τη θέση συγκόλλησης (EMG-μετρήσεις που γίνονται από μια ανεξάρτητη εξειδικευμένη εταιρεία – Myontec). Η λαβή πιστολιού έχει σχεδιαστεί για να αποσπάται εύκολα με ένα κλικ και δεν χρειάζονται εργαλεία. Λόγω του μικρού μεγέθους της, η λαβή πιστολιού μπορεί εύκολα να μεταφερθεί στην τσέπη του συγκολλητή. Η λαβή πιστολιού περιλαμβάνεται σε κάθε τυποποιημένη συσκευασία πώλησης της τσιμπίδας.

Τεχνολογία
Η ERGOPLUS έχει σφραγισμένο μικροδιακόπτη. Είναι πιο αξιόπιστο από την εναλλακτική μηχανική λύση που έχει ανοιχτή επαφή εκτεθειμένη σε βρωμιά, σκόνη και υγρασία. Ο μικροδιακόπτης έχει προστασία IP67, ένα πολύ υψηλότερο πρότυπο από άλλα ηλεκτρικά εξαρτήματα στα συστήματα συγκόλλησης, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής αξιόπιστης χρήσης.
Η χαμηλή θερμοκρασία της κεφαλής είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος της τσιμπίδας συγκόλλησης. Τόσο οι αερόψυκτες όσο και οι υδρόψυκτες κεφαλές της ERGOPLUS είναι πλέον πιο δροσερές από ποτέ. Με μια πιο ψυχρή δομή, ο ρυθμός κατανάλωσης των αναλωσίμων μειώνεται. Σε συνεχή συγκόλληση 350A ERGOPLUS 500, η ​​θερμότητα του άκρου επαφής δεν υπερβαίνει τους 170 C° – Τουλάχιστον 30% ψυχρότερη από τους προηγούμενους υδρόψυκτους φακούς.

 

ERGOPLUS 15 PDF
Βάρος 2 kg
Διαστάσεις 40 × 40 × 10 cm
Διαθέσιμο σε :

ERGOPLUS 15 3m μήκος, ERGOPLUS 15 4m μήκος, ERGOPLUS 15 5m μήκος

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

ΕΣΠΑ banner