Φωτισμός Led Bergmen / Bergmen Led lighting 

 Aποκλειστικός εισαγωγέας των προϊόντων φωτισμού BERGMEN ® για την Ελλάδα & Κύπρο. 

Φωτισμός Led Επιγραφοποιίας / Επιπλοποιίας
Signage Lighting – Furniture Lighting

Ο φωτισμός led έχει πλέον εισχωρήσει σε όλα τα κατασκευαστικά επαγγέλματα δίνοντας φοβερές λύσεις σε δύσκολες απαιτήσεις φωτισμού με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος λειτουργίας αλλά πλέον και συντήρησης!!!

Η εταιρείας μας την τελευταία δεκαετία δραστηριοποιείται και στον τομέα των εισαγωγών-εξαγωγών, αναπτύσσοντας έτσι τον εμπορικό της χαρακτήρα, το 2017 διασφάλισε την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων φωτισμού BERGMEN® για την Ελλάδα & Κύπρο.

Ο όμιλος Bergmen είναι μια ευρωπαϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1999. Η εταιρεία ειδικεύεται στην παροχή επαγγελματικών πηγών φωτισμού LED, εξαρτημάτων φωτισμού, καθώς και εξαρτημάτων που προορίζονται για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών φωτισμού.

Το Brand name (BERGMEN ® ) είναι κατά κύριο λόγο οι τελευταίες τεχνολογίες, καινοτομίες και LED υψηλής απόδοσης. Τα προϊόντα της μάρκας χαρακτηρίζονται από υψηλή ανθεκτικότητα, ποιότητα, αξιοπιστία και μοντέρνο σχεδιασμό.

Οι παραλήπτες της μάρκας BERGMEN ® είναι κυρίως διαφημιστικές εταιρίες, εταιρίες σχεδιασμού, αρχιτεκτονικής και επίπλου, καθώς και επενδυτές κατασκευών, κατασκευαστές και εταιρείες από τον κλάδο του φωτισμού και της ηλεκτρικής ενέργειας.

Προϊόντα Led

Η εταιρεία έχει μια ευρεία γκάμα από προϊόντα led τα οποία βρίσκονται άμεσα διαθέσιμα, τα πιο συνήθη είναι τα εξής:

Οι Καλύτεροι Συνεργάτες σας

Μη διστάσετε να συνεργαστείτε μαζί μας

Ζητήστε Προσφορά