Τρόποι Πληρωμής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους :

 • Με Πιστωτικές/Χρεωστικές/Προπληρωμένες Κάρτες
  Μπορείτε να πληρώσετε τα προϊόντα που παραγγείλατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα:
  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 • Με αντικαταβολή
  Η πληρωμή γίνεται τοις μετρητοίς στον courier τη στιγμή της παραλαβής των προϊόντων σας.
  Ο τρόπος της αντικαταβολής ισχύει για ποσά έως 250 ευρώ.Η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

 

 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα, για τις παραγγελίες σας, στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Αν έχετε διαλέξει κατάθεση σε τράπεζα τα στοιχεία λογαριασμού τραπέζης θα εμφανιστούν εφόσον επιβεβαιώσατε την παραγγελία. Φροντίστε να αναγράφετε στο απόκομμα της κατάθεσης ή στα σχόλια της κατάθεσης, στις περιπτώσεις που κάνατε χρήση web banking, τον κωδικό της παραγγελίας σας. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρία μας στέλνοντας ένα e-mail στό info@margaronis.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 210-5615455.

ΤΡΑΠΕΖΑ Alphabank

IBAN: GR 0501401510151002320002798
BIC: CRBAGRAA
Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: ΑΦΟΙ ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ ΟΕ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR 7301101050000010500767834
BIC: ETHNGRAA
Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: ΑΦΟΙ ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ ΟΕ