Τραπέζια Συγκόλλησης (FLATBED) DIY
Welding Tables

Φτιάξτο μόνος σου / Do it your self  DIY

Τραπέζια Συγκόλλησης (FLATBED) DIY
Φτιάξτο μόνος σου

flatbed welding table
flatbed welding table accessories
flatbed 3d square angle
Flatbed welding table 160x120
Flatbed welding table 160x120 closeup
Flatbed welding table 160x120

 

Η βιομηχανία τα τελευταία χρόνια εξελίσεται ραγδαία και η βοήθεια της τεχνολογίας, έχει συμβάλει πάρα πολυ στις παραγωγές.Κατασκευες και αντικείμενα  που τα θεωρούσαμε απλά έχουν γίνει αντικείμενα μελέτης και παραγωγής με ποιοτητικά standards που δεν χωρούν πλέον δικαιολογίες.

Ετσι λοιπόν στις κατασκευές που απαιτούν συγκολλήσεις ακριβείας δεν μπορούμε πλέον να λέμε ( ώχ μου έφυγε λίγο ή το γνωστό σε όλους  ε δεν πειράζει ποιός θα το δεί!!!)

Πλέον έχουν αναπτυχθεί και έχουν σχεδιαστεί ειδικά τραπέζια συγκολλήσεων και μονταρίσματος που δεν έχουν όρια. Μεγάλοι οίκου του εξωτερικού έχουν παρουσιασει πάρα πολλά μοντέλα τα οποία όμως είναι για πολύ συκεκριμένες μονάδες παραγωγής,  μεγάλες επιχειρήσεις που μπορούν να διαθέσουν μια μικρή περιουσία για αυτά και να τα εντάξουν στην παραγωγή τους.

Γιαυτόν ακριβώς τον λόγο δημιουργήσαμε για εσάς την νέα μας σειρά επαγγελματικών τραπεζίων συγκόλλησης (FLATBED) γιατι πολύ απλά και εμείς δεν μπορέσαμε ποτέ να ενταξουμε στην παραγωγή μας τραπέζια  τύπου ( Siegmund – Stronghand tools – Daihmler) κτλπ.

Η νέα σειρά (FLATBED) είναι ενα Κιτ DIY( Do It Your Self) σε πολύ προσιτή τιμή για τις μικρές επιχειρήσεις ( εργαστήρια – μηχανουργείασυνεργεία & διάφορα κατασκευαστικά). Ετσι ώστε να μπορούμε όλοι να παραδώσουμε τα έργα μας με απόλυτη ακρίβεια και άριστη ποιότητα (βιομηχανικά)!!!

 

flatbed accessories
flatbed 3d tube accessories
flatbed 3d square angle

Μπορεί βέβαια πάρα πολύ έυκολα να ενταχθεί σε ενα μεγάλο εργοστάσιο και να αντέξει μεγάλη καταπόνηση σε καθημερινή παραγωγή. Με πάρα πολλές διαστάσεις & συνδέσεις μεταξύ τους ιδανικά να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Επίσης είναι πλέον της μόδας πάρα πολλοί Hobbystes να καταφεύγουν και να αναζητούν ανάλογα τραπέζια για το hobby τους.

Ετσι και εμείς έχουμε ετοιμάσει γα τους φίλους μας ειδικές σειρες που ταιριάζουν απόλυτα στα οικιακά εργαστήρια!!! 

Τα τραπέζια (FLATBED) κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα (Made in Greece)

Αναλώσιμα Συγκόλλησης
Τραπέζια Συγκόλλησης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ

Τραπέζια FLATBED διαθέσιμα στην εκθεσή μας να τα επεξεργαστείτε!!!