Τραπέζια Συγκόλλησης (FLATBED) DIY
Welding Tables

Φτιάξτο μόνος σου

Do it your self welding kit

 

Τραπέζια Συγκόλλησης (FLATBED) DIY
Φτιάξτο μόνος σου

 

Η βιομηχανία τα τελευταία χρόνια εξελίσεται ραγδαία και η βοήθεια της τεχνολογίας, έχει συμβάλει πάρα πολυ στις παραγωγές.Κατασκευες και αντικείμενα  που τα θεωρούσαμε απλά έχουν γίνει αντικείμενα μελέτης και παραγωγής με ποιοτητικά standards που δεν χωρούν πλέον δικαιολογίες.

Ετσι λοιπόν στις κατασκευές που απαιτούν συγκολλήσεις ακριβείας δεν μπορούμε πλέον να λέμε ( ώχ μου έφυγε λίγο ή το γνωστό σε όλους  ε δεν πειράζει ποιός θα το δεί!!!)

Πλέον έχουν αναπτυχθεί και έχουν σχεδιαστεί ειδικά τραπέζια συγκολλήσεων και μονταρίσματος που δεν έχουν όρια. Μεγάλοι οίκου του εξωτερικού έχουν παρουσιασει πάρα πολλά μοντέλα τα οποία όμως είναι για πολύ συκεκριμένες μονάδες παραγωγής,  μεγάλες επιχειρήσεις που μπορούν να διαθέσουν μια μικρή περιουσία για αυτά και να τα εντάξουν στην παραγωγή τους.

Γιαυτόν ακριβώς τον λόγο δημιουργήσαμε για εσάς την νέα μας σειρά επαγγελματικών τραπεζίων συγκόλλησης (FLATBED) γιατι πολύ απλά και εμείς δεν μπορέσαμε ποτέ να ενταξουμε στην παραγωγή μας τραπέζια  τύπου ( Siegmund – Stronghand tools – Daihmler) κτλπ.

Η νέα σειρά (FLATBED) είναι ενα Κιτ DIY( Do It Your Self) σε πολύ προσιτή τιμή για τις μικρές επιχειρήσεις ( εργαστήρια – μηχανουργείασυνεργεία & διάφορα κατασκευαστικά). Ετσι ώστε να μπορούμε όλοι να παραδώσουμε τα έργα μας με απόλυτη ακρίβεια και άριστη ποιότητα (βιομηχανικά)!!!

 

Μπορεί βέβαια πάρα πολύ έυκολα να ενταχθεί σε ενα μεγάλο εργοστάσιο και να αντέξει μεγάλη καταπόνηση σε καθημερινή παραγωγή. Με πάρα πολλές διαστάσεις & συνδέσεις μεταξύ τους ιδανικά να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Επίσης είναι πλέον της μόδας πάρα πολλοί Hobbystes να καταφεύγουν και να αναζητούν ανάλογα τραπέζια για το hobby τους.

Ετσι και εμείς έχουμε ετοιμάσει γα τους φίλους μας ειδικές σειρες που ταιριάζουν απόλυτα στα οικιακά εργαστήρια!!! 

Τα τραπέζια (FLATBED) κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα (Made in Greece)

 

Αναλώσιμα Συγκόλλησης
Τραπέζια Συγκόλλησης

Οι Καλύτεροι Συνεργάτες σας

Μη διστάσετε να συνεργαστείτε μαζί μας

Ζητήστε Προσφορά