Οι παραγγελίες σας, θα αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.

Διατίθενται οι παρακάτω τρόποι αποστολής:

 • Με εταιρεία ταχυμεταφορών:
  Η εταιρεία μας συνεργάζεται με  εταιρείες ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courrier  προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1 – 3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, και το κόστος αποστολής είναι:

3€ έως 2 κιλά και αυξάνεται σύμφωνα με το βάρος του δέματος (1€ ανά κιλό) .

Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για ορισμένες περιοχές που η αποστολή δεν είναι εφικτή μέσω courier, π.χ. δυσπρόσιτη περιοχή , τότε η αποστολή θα γίνεται μέσω ΕΛΤΑ. Σε περίπτωση μεγάλου όγκου η βάρους πακέτου, όπου η παράδοση του με courier δεν είναι δυνατή θα γίνεται χρήση ΕΛΤΑ η πρακτορείου μεταφορών.

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής σας είναι μεγαλύτερο του πραγματικού, (περιπτώσεις ελαφριών και συγχρόνως πολύ ογκώδη δεμάτων), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και θα σας ενημερώσουμε με γραπτή ηλεκτρονική επιβεβαίωση για το συνολικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας.

 • Με πρακτορείο μεταφορών:
  Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, είναι πολύ πιθανό να σας συμφέρει η αποστολή της παραγγελία σας με πρακτορείο μεταφορών. H παράδοση της παραγγελίας σας στο πρακτορείο γίνεται μέσα σε 1 – 5 εργάσιμες μέρες και η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών. Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη και εξοφλείται κατά την παραλαβή της παραγγελίας στην έδρα του πρακτορείου μεταφορών. Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή.
  Το κόστος αποστολής είναι:20€ ανά τεμάχιο (ογκώδη αντικειμένων). Για περισσότερα ογκώδη τεμάχια δίνεται έκπτωση στο κόστος των μεταφορικών κατά περίπτωση.

 

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 • Διαθεσιμότητα
  Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.
 • Ανωτέρα βία
  Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.