Παλμικές – συνεργειακές MIG MAG μηχανές συγκολλησης (Pulse welding)

Μηχανές συγκόλλησης REHM

Παλμικές – Συνεργειακές MIG MAG Μηχανές Συγκολλησης (Pulse welding)

 REHM

FOCUS.ARC P –  MIG / MAG

Το FOCUS.ARC P αναπτύχθηκε για το μέλλον.
Θέτει εντελώς νέα πρότυπα στην τεχνολογία συγκόλλησης MIG / MAG.

100% Industry 4.0 ready

Η πρωτοποριακή μηχανή συγκόλλησης FOCUS.ARC P εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση χάρη στην υψηλή ποιότητα. Ένα από τα καλύτερα σημεία της συσκευής είναι το εστιασμένο τόξο FOCUS.ARC,  Αυτή η αναπτυγμένη τεχνολογία οδηγεί τη συγκόλληση σε υψηλότερο επίπεδο.

Το FOCUS.ARC P είναι εξοπλισμένο με τη νέα εφαρμογή SIRIUS. Αυτό επιτρέπει την ψηφιακοποίηση και την κοινοποίηση των δεδομένων της μηχανής και της διαδικασίας σε όλα τα δίκτυα. Με αυτόν τον τρόπο, η πρόοδος της παραγωγής, τα δεδομένα συγκόλλησης και οι τιμές κατανάλωσης μπορούν να τεκμηριωθούν με βέλτιστο τρόπο και να χρησιμοποιηθούν για τον σχεδιασμό της παραγωγής. Επιπλέον, το FOCUS.ARC P περιλαμβάνει μια λειτουργική ιδέα που προσφέρει στους χρήστες το υψηλότερο επίπεδο άνεσης με τη μέγιστη απόδοση.

Προετοιμασία πρώτης κατηγορίας με PURE DIGITAL

Η REHM ως μια σύγχρονη εταιρεία με υψηλό επίπεδο αναπτυξιακής ικανότητας, ανεπτυξε την καινοτόμο ιδέα REHM PURE DIGITAL. Κατασκευάζει τις πολύπλοκες πρακτικές απαιτήσεις από τους τομείς απόδοσης, αποτελεσματικότητας, ποιότητας, υγείας και βιομηχανίας 4.0.
Το PURE DIGITAL αντιπροσωπεύει έτσι τη βάση για περαιτέρω εξελίξεις προσανατολισμένες στη λύση από τις οποίες θα επωφεληθείτε επίσης στο μέλλον.

                                           Παλμικές – Συνεργειακές MIG MAG Μηχανές Συγκόλλησης της REHM

Οι Καλύτεροι Συνεργάτες σας

Μη διστάσετε να συνεργαστείτε μαζί μας

Ζητήστε Προσφορά