Ψηφιακές μηχανές συγκολλησης TIG®

TIG Welding Machines by REHM

Ψηφιακές Μηχανές Συγκόλλησης TIG

Full Digital TIG Welding Machines

REHM

INVERTIG.PRO 240-450

Με τη σειρά INVERTIG.PRO®, η REHM προσφέρει μονάδες συγκόλλησης TIG με εξαιρετικές ιδιότητες ανάφλεξης και συγκόλλησης για χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, νικέλιο, κράματα με βάση το νικέλιο και τιτάνιο, χαλκό και όλα τα άλλα μεταλλικά αγώγιμα υλικά.

Οι μονάδες συγκόλλησης INVERTIG.PRO® διατίθενται για συγκόλληση αλουμινίου σε όλα τα επίπεδα απόδοσης και ως παραλλαγές AC / DC. Οι μονάδες συγκόλλησης INVERTIG.PRO® είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές με το ευρύ φάσμα των χρήσεών τους, μια βέλτιστη διασύνδεση αυτοματισμού και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας που επιτρέπουν τέλεια αποτελέσματα συγκόλλησης.

Κάθε μονάδα συγκόλλησης της σειράς INVERTIG.PRO® είναι εξοπλισμένη με τον υψηλής απόδοσης REHM 200 kHz bi-power inverter και έχει 100% κύκλο λειτουργίας ( Duty cycle). Τα καινοτόμα εξαρτήματα και το έξυπνο σύστημα διαχείρισης ενέργειας επιτρέπουν στον μετατροπέα REHM να μεταφέρει σχεδόν όλη την ενέργεια που παρέχεται στο τόξο. Ο παλμός υψηλής συχνότητας σε εύρος συχνοτήτων έως και 15.000 Hz εξασφαλίζει ασφαλή και ομοιόμορφη διείσδυση ενώ ταυτόχρονα μειώνει τη ζώνη που επηρεάζεται από την είσοδο θερμότητας στο υλικό.

Διατιθεται στην έκδοση : Compact 

INVERTIG.PRO® COMPACT digital: Έκδοση (αεροψυκτη ή υδρόψυκτη)

Προτείνεται κυρίως για χρήστες που προτιμούν τις κλασικές εκδόσεις εναντιθέτος με τις εκδοσεις digital

για περισσότερες λεπτομέριες στις εκδόσεις κατεβάστε τον κατταλογο pdf που θα βρείτε παρακάτω!!!

Οι Καλύτεροι Συνεργάτες σας

Μη διστάσετε να συνεργαστείτε μαζί μας

Ζητήστε Προσφορά