Προϊόντα Plexiglass Προστασίας Covid-19 

Προστατευτικά plexiglass για όλους τους τύπους καταστημάτων & επιχειρήσεων έναντι ιών, λοιμόξεων, εποχιακών επιδημιών.

Προϊόντα Προστασίας Covid-19 από Πλεξιγκλας

Ειναι αποτελεσματικά στην εμπόδιση σταγονιδίων κατα την συνομιλία με τον πελάτη, προστατεύεται τόσο ο πελάτης όσο και ο υπάλληλος.
Υπάρχουν διάφορα σχέδια και πολλές διαστάσεις ανάλογα με τις ανάγκες τις επιχείρησης σας.
Ιδανικά για όλους τους πάγκους ταμείων και επιφάνειες, με και χωρίς βίδωμα. Έχουμε επίσης δημιουργήσει προστατευτικό Plexiglass και για γραφεία.

Σειρά Economy

Προστατευτικά Plexiglass Πάγκου – Σειρά Economy

Το προστατευτικό διαχωριστικό Plexiglass της οικονομικής σειράς economy αποτελείται απο διαφανές plexiglass 5mm σε διάφορα μήκη, θερμοδιαμόρφωση 90º στο πλάϊ, με plexiglass ποδαράκια σε κλίση 10° & τοποθετείται απευθείας στην επιφάνεια του ταμείου, του πάγκου ή του γκισέ.

δείτε τα Προϊόντα

Σειρά Premium

Προστατευτικά Plexiglass Πάγκου – Σειρά Premium

Το προστατευτικό διαχωριστικό Plexiglass της σειράς Premium αποτελείται απο διαφανές plexiglass 5mm ύψους 70 εκ. σε διάφορα μήκη & σκελετό αλουμινίου με στιβαρά μεταλλικά πέλματα βαμμένα ηλεκτροστατικά σε ματ χρώμα γκρί σκούρο. διαστάσεις. Στιβαρή κατασκευή με plexiglass για την προστασία των εργαζομένων.

δείτε τα Προϊόντα

Σειρά Premium Plus

Προστατευτικά Plexiglass Πάγκου – Σειρά Premium Plus

Το προστατευτικό διαχωριστικό Plexiglass της σειράς Premium Plus αποτελείται απο διαφανές plexiglass 5mm ύψους 90 εκ. σε διάφορα μήκη & σκελετό αλουμινίου με στιβαρά μεταλλικά πέλματα βαμμένα ηλεκτροστατικά σε ματ χρώμα γκρί σκούρο. διαστάσεις. Στιβαρή κατασκευή με plexiglass για την προστασία των εργαζομένων.

δείτε τα Προϊόντα

Stand Office

Προστατευτικά Plexiglass Γραφείου – Stand Office

Προστατευτικό διαχωριστικό για γραφείο – για όλους τους τύπους γραφείων.
Το προστατευτικό διαχωριστικό Plexiglass γραφείου Stand Office αποτελείται από διαφανές Plexiglass πάχους 5mm, θερμοδιαμόφωση 90° στις γωνίες, ύψος 60-85 εκ. και διατίθεται σε 3 διαστάσεις: 120εκ. – 150 εκ. – 180 εκ.

δείτε τα Προϊόντα

Οι Καλύτεροι Συνεργάτες σας

Μη διστάσετε να συνεργαστείτε μαζί μας

Ζητήστε Προσφορά