Προφίλ Εταιρείας

Εκτύπωση
PDF

 

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ Ο.Ε. είναι μία κατασκευαστική εταιρεία με εξειδίκευση στα συστήματα εξωτερικής και εσωτερικής προβολής .

Ιδρύθηκε από τους αδερφούς Μαργαρώνη την δεκαετία του '90, έχοντας σαν στόχο να παρέχει στους συνεργάτες της, άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της διαφήμισης.

Με γνώση και εμπειρία χρόνων στο χώρο των διαφημιστικών κατασκευών μπορεί καινοτομόντας να παρέχει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής αισθητικής.

Η εταιρεία μας παρακολουθώντας τα δρώμενα και τις εξελίξεις της τεχνολογίας βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε ραγδαία εξέλιξη εκσυγχρονισμού εγκαταστάσεων και μηχανημάτων. Επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (cnc/laser/printers/routers, γερανοφόρα οχήματα κ.α.) έχει σαν επακόλουθο την καθετοποίηση παραγωγής ώστε να ελαχιστοποιεί το χρόνο και το κόστος παραγωγής.

Ο συνδυασμός μεθοδικότητας και εμπειρίας στο χώρο των διαφημιστικών επιγραφών μας έχει καταξιώσει στην αγορά και εδραιώνει μία σχέση εκτίμησης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Γραφτείτε στο Newsletter

Πόσα μάτια έχει o άνθρωπος (πχ.: 1)
Όνομα:
Email: